Hoe ziet FC Twente er straks uit

Hoe ziet FC Twente er straks uit

  • Bron: Tubantia, Telegraaf
  • Woensdag 28 Juli 15:31
  • Martijn
  • Bekeken: 14606
  • 0 Reacties

Er is een grote kans dat de selectie van FC Twente er volgende week iets anders uit ziet. Jan Streuer bevestigt in dit artikel namelijk de interesse in Queency Menig van Partizan Belgrado waardoor de 25-jarige aanvaller die nog een eenjarig contract heeft eventueel kan vertrekken. Daarnaast hoopt FC Twente Denilho Cleonise vast te leggen.


Jan Streuer geeft aan dat de Tukkers hier in een vergevorderd stadium mee zijn ondanks interesse van andere clubs. Daarnaast kijk FC Twente verder naar meer creativiteit, mede door de langdurige blessure van Lukoki, het afketsen van Jurgen Ekkelenkamp en de interesse in Menig.


FC Twente hoopt Denilho Cleonise vast te leggen. "VfB Stuttgart is concreet en ik heb ook een uitnodiging gehad van Sporting Portugal, maar dat heb ik even moeten verplaatsen. Ik zie wel wat er concreet op mijn pad komt en dan ga ik overleggen met mijn ouders en de mensen die om me heen staan om te kijken wat het beste voor me is." FC Twente is op dit moment met hem in gesprek over de lengte van zijn contract.


Naast de haast zekere komst van Cleonise kampt FC Twente ook met vervelende blessures. "Pierie heeft toch een ongelukkige blessure. Het verhaal van Lukoki kennen we, die is het hele seizoen er niet meer bij. Misidjan is geen kwestie van maanden. Wout Brama heeft nog niet met de groep meegetraind." zegt Van Wissing bij RTV Oost.


Jan van Staa heeft ook zijn twijfels over Brama. "Het gaat vaak om het korte werk, het aanzetten. Het herstel gaat bij hem natuurlijk ook steeds langer duren. Dat is vaak bij hem het geval. Als hij fit is, is het een prima verdedigende middenvelder. Alleen komt hij bijna niet meer aan zijn niveau toe, omdat hij heel onregelmatig speelt", aldus Van Staa.


Naast de blessures kan het ook maar zo zijn dat Queency Menig FC Twente gaat verlaten. De Servische club, Partizan Belgrado is geinteresseerd in de 25-jarige aanvaller, maar moet concurreren met andere clubs. De Telegraaf meldt dat naast Belgrado ook FC Utrecht nog geinteresseerd is, net als andere clubs uit het buitenland. Menig speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden waarin hij acht keer scoorde en twee assists gaf.


Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente bevestigt aan Tubantia de belangstelling. "Het zit nog in het beginstadium. Het moet interessant zijn voor Twente, anders gaat het niet door." Aldus de technische man. Mocht Menig vertrekken dan gaat FC Twente op zoek naar een alternatief op de linkerkant.

0 Reacties
  • ?>

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.