Garcia over eerste seizoen bij FC Twente

Garcia over eerste seizoen bij FC Twente

  • Bron: de Telegraag
  • Donderdag 23 April 09:39
  • Martijn
  • Bekeken: 31858
  • 0 Reacties

Garcia zijn eerste jaar zit erop bij FC Twente. Een jaar om niet te vergeten voor de Uruguayaan. Wat hij volgend seizoen gaat doen is nog niet bekend. Er is dan ook nog niet gesproken over volgend seizoen.

 

"Ook omdat er nog zoveel onduidelijk was. Die gesprekken zullen nu gaan beginnen. Ook in de spelersgroep zijn er veel aflopende contracten." "Ik hoop wel, dat ik nog ergens een keer de groep bij elkaar kan laten komen om het seizoen af te sluiten en afscheid van elkaar te nemen. Maar dat zal afhangen van hoe de maatregelen er dan uitzien", aldus García tegenover de Telegraag.

 

"De komende maanden zijn er geen wedstrijden, maar dat betekent niet dat ons werk erop zit. Het is heel belangrijk dat de spelers fit blijven in zo'n lange periode zonder wedstrijden. Het is niet goed, als ze lang niets doen, dus daar ben ik wel mee bezig. Ik heb zoveel meegemaakt en dan eindigt het ook nog eens zo abrupt door een pandemie. Het lijkt wel een film waar we in zitten", besluit de trainer van FC Twente. Een gokje wagen voor volgend seizoen? De beste online casinos met paypal

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.