Welke FC Twente spelers kiezen voor Nike Magista

Welke FC Twente spelers kiezen voor Nike Magista

  • Bron:
  • Maandag 15 Mei 09:56
  • Martijn
  • Bekeken: 23204
  • 0 Reacties

Nike Magista. De voetbalschoen befaamd om zijn totale balcontrole. Als creatieveling voel jij je hierin helemaal thuis. Unstoppable playmaking is het motto van de schoen. De pasvorm sluit nauwlettend aan op jouw spel en is één met je voet. In Nike’s lab hebben ze er alles aan gedaan om jouw draaibewegingen de flexibiliteit te geven die het verdient. De 360-graden grip hoort daarbij. Evenals de revolutionaire 3D-structuur die voor het eerst is toegepast. Nike Magista is daar voor de magiërs op het veld. De spelers die de rust behouden en de bal beheersen, ook als het team het moeilijk heeft. Juist dan staat de schoen voor je klaar. Om feilloos te excelleren. Het zijn de spelverdelers die houden van deze collectie. ‘S werelds meest creatieve spelers. Zij weten wat deze Nike Magista voetbalschoen hen kan geven en voelen de bevestiging tijdens het spelen. Samen met Magista heers je op het veld.

 

Welke spelmakers kent Twente die excelleren op deze schoen? Wij zochten het uit en analyseerde de resultaten. De namen, Hidde ter Avest, Joachim Andersen en Peet Bijen.
Het zijn de jonge spelers achterin de selectie die de Nike Magista omarmen. De defensieve talenten van FC Twente. 19, 20 en 22 jaar zijn ze nog maar en nu al spelen zij bij de hoofdselectie van FC Twente. Hidde ter Avest (19) en Peet Bijen (22) speelden beiden in de jeugdelftallen van het Nederlands elftal, Jong Oranje. Peet Bijen behaalde zelfs de EK-finale in 2014 met Oranje onder de 17. De jonge spelers vormen nu de beloften voor de Tukkers, samen met de Deen Joachim Andersen. Ook hij speelde in de jeugdelftallen van zijn land. Het zijn allen talenten die ervoor kiezen om achterin de rust te bewaren. Het spel te verdelen. Om wanneer nodig de creatieve oplossing te bedenken en uit te voeren. Unstoppable playmaking. Daar zetten zij zich voor in.

 

De Nike Magista vindt zijn liefhebbers van FC Twente in de laatste linie. Het is een bijzonder gegeven. En dat maakt het juist zo mooi. Waar iedereen een middenvelder of een nummer 10 verwacht als prominent spelmaker, staan ze bij Twente ergens anders. Dat an sich is al een creatief gegeven. Ter Avest als rechtsback, Andersen en Bijen in het centrum. Onthoudt de namen en bestudeer hun spel. Als het overeenkomt met de beloftes van de schoen, is het een mooie kans om deze magische voetbalschoen ook eens uit te proberen…

0 Reacties
  • ?>

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.