Twente-delegatie na bezoek aan City: "Ze weten echt alles"

Twente-delegatie na bezoek aan City: "Ze weten echt alles"

  • Bron: ELF Voetbal
  • Donderdag 08 December 09:36
  • Martijn
  • Bekeken: 39256
  • 1 Reacties

FC Twente-trainer René Hake merkt dat Manchester City Bersant Celina, Yaw Yeboah en Enes Ünal nauwlettend volgt. Het drietal wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van Manchester City.

 

Foto: Pro Shots

 

Hake reisde samen met directeur Jan van Halst af naar Engeland, waar zij spraken met Txiki Begiristain, technisch directeur bij the Citizens. FC Twente heeft een goede band met Manchester City. "We hebben wekelijks contact en iemand van de club is zo’n beetje om de twee weken bij een wedstrijd van ons", vertelt Hake tegen Tubantia. De uitslag van FC Twente check je hier.

 

"Het was mooi om te zien hoe intensief ze de verhuurde spelers volgen, ze weten echt alles. Ze hadden alle statistieken en rapporten voorhanden en lieten dat gepaard gaan met videobeelden. Ik ben ervan overtuigd dat Guardiola de beelden van onze spelers ook bekijkt, want het is nog altijd de bedoeling dat ze worden klaargestoomd voor het eerste elftal van City", zegt Hake.

 

"Natuurlijk hebben we het erover gehad of we in de toekomst nog vaker iets voor elkaar kunnen betekenen, maar concreet is er niets afgesproken", besluit de coach van FC Twente. De Tukkers staan na vijftien wedstrijden op de zesde plaats in de Eredivisie. Ünal is met negen doelpunten de nummer twee op de topscorerslijst.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.