"FC Twente is een prachtige club met geweldige supporters"

"FC Twente is een prachtige club met geweldige supporters"

  • Bron: ELF Voetbal
  • Vrijdag 02 December 10:52
  • Martijn
  • Bekeken: 29802
  • 2 Reacties

Bersant Celina is een van de drie huurlingen van Manchester City in het shirt van FC Twente. Het twintigjarige talent heeft het goed naar zijn zin in Enschede en geniet volop van zijn tijdelijke avontuur in Nederland.


Foto: Pro Shots


"FC Twente is een prachtige club met geweldige supporters", vertelt de middenvelder annex aanvaller tegenover Voetbal Inside. "Het is echt niet voor te stellen dat deze volksclub op omvallen heeft gestaan vorig seizoen. Gelukkig is die periode voorbij en is de sfeer nu prima. Natuurlijk hangt dat samen met de prestaties. We draaien lekker mee, al kan het nog beter."

 

Waar op voorhand werd verwacht dat Twente tegen degradatie zou moeten voetballen, blijkt nu dat het de Enschedeërs erg goed afgaat. Dus is de doelstelling wat Celina betreft ook aangepast. "Dit seizoen wil ik met FC Twente in de subtop eindigen van de Eredivisie. Zelf heb ik me ten doel gesteld tussen de 15 en 20 doelpunten te scoren. En zoveel mogelijk indruk te maken op de trainer en de technische mensen van Manchester City, zodat ik komend seizoen wellicht onderdeel kan zijn van de selectie."

 

Celina werd in 1996 geboren in het Joegoslavische Prizren. Op tweejarige leeftijd verhuisde hij met zijn gezin naar Noorwegen, waar hij zich aansloot bij de jeugd van Strømsgodset IF. In 2012 maakte hij de overstap naar Manchester City, waar hij al één keer in actie kwam in de Premier League en driemaal in de FA Cup.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.