Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

  • Bron:
  • Vrijdag 28 Oktober 18:29
  • Martijn
  • Bekeken: 10336
  • 0 Reacties

FC Twente kan thuis zege record pakken!

 

Vrijjdag 28 oktober; 20.00 uur :

FC Twente- Roda JC

 

Voorspelling volgens de experts van www.VIPVoetbalwedden.nl

--> winst FC Twente 65%, gelijkspel 25%, winst Roda JC 10%

 

Na een seizoen vol ellende zijn het nu mooie tijden in De Grolsch Veste. Een vijfde plaats op de Eredivisieranglijst, ongeslagen sinds die ongelukkige nederlaag bij Heerenveen op 10 september en met een bezoek van Roda JC voor de boek. Roda is niet alleen laatste op de ranglijst, maar verloor ook nog eens de laatste vier wedstrijden die het in Enschede speelde.

 

Zelfs in het afgelopen seizoen – toen Twente het zo moeilijk had – wonnen de Tukkers twee keer van Roda. Op 27 september 2015 werd het in de Grolsch Veste 2-1. Hakim Ziyech gaf in de eerste helft twee beslissende assists op Jari Oosterwijk (25’) en Kamohelo Mokotjo (29’). Een latere tegentreffer van Tomi Juric (81’) deerde Twente niet meer.

 

Een half jaartje later – op 13 februari – werd het in Kerkrade 0-1 dankzij een treffer van Chinedu Ede (62’).

 

In de komende weken heeft Twente een veelbelovend programma. Vlak voor de internationale week biedt de uitwedstrijd bij PSV kansen omdat die wedstrijd net ligt na de Champions League ontmoeting tegen Bayern München. Op 20 november is er een mooi moment om revanche te nemen op FC Utrecht dat vorige maand de bekerwedstrijd met 1-3 won. En daarna kunnen ook de uitwedstrijden bij NEC en Willem II eenzelfde uitslag opleveren als de winst op Go Ahead Eagles van afgelopen weekend.

 

Roda JC verloor 4 van de meest recente competitiewedstrijden en had afgelopen zaterdag alle geluk van de wereld dat ADO Den Haag een aantal opgelegde kansen liet liggen. Mede daardoor leverde Mitchell Paulissens directe vrije trap – kort voor tijd – nog een puntje op. Roda verloor dit seizoen de helft van alle 10 de competitiewedstrijden en won slechts één keer. Dat was – oppassen Twente – wel de meest recente uitwedstrijd, op 16 oktober bij Excelsior. David Boysen maakte in dat duel de enige treffer. De enige Roda-speler met meer dan één doelpunt dit seizoen is Adil Auassar. Tegen ADO begon hij echter … op de reservebank.

 

Grote man bij FC Twente is natuurlijk Enes Ünal. In 8 wedstrijden was hij al betrokken bij 9 Twentse-treffers. Zeven maakte hij er zelf en ook gaf hij 2 assists. Bersant Celina, die 4 goals zelf maakte, was in 5 van de 6 wedstrijden die hij speelde, betrokken bij een doelpunt (één assist).

 

Denk jij dat FC Twente vrijdagavond – net als vorig seizoen – in de Grolsch Veste met 2-1 wint van Roda JC?

Dat levert best wat op. En inzet van € 10,- is dan € 77,50 waard. Ga naar Football. Dan Dutch Eredivisie, dan Twente-Roda. Klik vervolgens op het zwarte vakje met {+69} en ga dan naar CORRECT SCORE.

 

- Twente is bij winst de eerste club met 10 thuiszeges in de Eredivisie dit kalenderjaar; de Tukkers staan nu nog samen met Ajax, AZ en PSV op negen.

- FC Twente is de enige ploeg in de huidige top-7 met minder EIGEN schoten dan GEÏNCASSEERDE schoten dit seizoen (132 om 134).

- Roda JC pakte vier punten uit de laatste twee competitieduels (winst bij Excelsior en gelijk tegen ADO), meer dan in de eerste acht wedstrijden van het seizoen (3 gelijke spelen).

- Van de 25 punten die Roda JC in 2016 pakte, werden er 19 buiten Kerkrade veroverd.

 

Roda is UIT dus sterker dan THUIS. We hopen het niet natuurlijk, maar STEL dat Twente bij de rust nog voor staat, maar Roda uiteindelijk toch wint, dan kan een flinke winst je weekend nog een beetje goed maken.

 

Hoe dat werkt?  Ga naar Football. Dan naar Dutch Eredivisie, klik vervolgens het zwarte vakje bij Twente-Roda waar {+69} op staat aan en ga naar HALF TIME/FULL TIME. Kies daar vervolgens voor Twe. / Roda. Inzet van € 10,- levert je in dit geval liefst € 230,- op. Maar: we gunnen het jou, maar als Twente fans hopen we het natuurlijk niet.

 

- Vier van de vijf treffers van Roda JC dit seizoen werden na rust gemaakt; Adil Auassar was op 17 augustus de enige Roda JC-speler die in de eerste helft doeltreffend was (tegen Ajax).

 

0 Reacties
  • ?>

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.