FC Twente vangt vertrek Ziyek uitstekend op met City-huurlingen

FC Twente vangt vertrek Ziyek uitstekend op met City-huurlingen

 • Bron: ELF Voetbal
 • Dinsdag 25 Oktober 15:48
 • Daan
 • Bekeken: 11442
 • 3 Reacties

Niemandt heeft het dankzij Bercant Selina, Enes Ünal en Yaw Yeboah nog over Hakim Ziyech bij FC Twente. De huurlingen van Manchester City nemen de Tukkers bij de hand, zo ook   in de 2-0 zege op bezoek bij Go Ahead Eagles, (Foto: Pro Shots / ELFvoetbal.nl)

 

Yeboah opende vlak voor rust de score en Selina zorgde vlak voor tijd voor het slotakoord. De laatstgenoemde aanvaller hat ook pech tegen de promovendus. "Ik had wat kansen en verwacht van mezelf vaker te scoren. Ik schoot tweemaal op de paal en had dus een hattrick kunnen maken", aldus Celina op de het digitale thuis van FC Twente. "Maar we zijn een team en we speelden in de eerste helft fantastisch. Tegen een team als Go Ahead en in dit stadion, dan verdienen we de credits voor dit resultaat,   Ik hou van de sfeer hier, zo hoort het te zijn."

 

Ook Yeboah was zaterdagavond eveneens trefzeker. Hij is blij met zijn ploeggenoten. "We hebben als team hart gewerkt. In balbezit waren we in de eerste helft goed en we konden de openingen vinden. In de tweede helft wisten we dat het lastig zou worden. We bleven    knokken en hebben als team gewonnen."

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Bas Lentferink
  Bas Lentferink
  Bas Lentferink
  25 October 2016

  Ziyech is een prima voetballer! Ik ben blij dat hij voor twente heeft gespeeld! Ik wens hem veel succes in zijn toekomst!