Categorie 1 opnieuw in zicht voor FCTtoday

Categorie 1 opnieuw in zicht voor FCTtoday

  • Bron: FCTtoday
  • Zaterdag 23 Juli 16:38
  • Job
  • Bekeken: 2388
  • 0 Reacties

FCTtoday ligt op koers om opnieuw in categorie 1 te komen. Het 339e meetmoment, dat betrekking had op de "miljoenen"begroting voor komend jaar, leverde onvoldoende punten op, dat meldt FCTtoday op haar officiële website.

 

“Dit is een belangrijke en noodzakelijke stap”, zegt geldschieter Martin de Monnik, die tot tenminste 1 oktober aanblijft om FCTtoday door deze lastige, maar ook belangrijke fase terug richting categorie 1 te loodsen. “We liggen op koers, maar blijven ons onverminderd strak aan ons Plan van Aanpak houden. FCTtoday staat nog steeds onder curatele en dat betekent dat wij ons niets kunnen permitteren. Alles moet erop gericht zijn om eind dit jaar definitief de stap terug naar categorie 1 te zetten.”

 

Om definitief de stap terug naar categorie 1 te zetten moet FCTtoday op het volgende meetmoment minstens 90 cent in kas hebben, voor zover dat mogelijk is. De KNVB deelt een club namelijk pas in categorie 1 in nadat twee keer achtereen voldoende kasgeld aanwezig is. Het is absoluut noodzakelijk dat FCTtoday ook het volgende meetmoment niet goed doorkomt. Een site is volgens de reglementen immers verplicht binnen uiterlijk negen meetmomenten terug te keren naar categorie 2, maar de kans dat FCTtoday dat gaat lukken is minimaal.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.