"De aanbieding die ik kreeg van FC Twente was zelfs lager dan die van PEC"

"De aanbieding die ik kreeg van FC Twente was zelfs lager dan die van PEC"

  • Bron: Voetbal International
  • Dinsdag 21 Juni 18:48
  • Martijn
  • Bekeken: 16750
  • 10 Reacties

FC Twente greep naast Bart van Hintum. De linksback die bij PEC Zwolle een aflopend contract had stond in de belangstelling van Roda JC, NEC, FC Groningen en dus FC Twente.

 

Toch koos hij niet voor deze clubs en lange tijd leek hij op weg naar Slovan Bratislava, maar dit ging om onduidelijke redenen niet door. Bart van Hintum vertelde in Voetbal International over zijn vele keuzes. “NEC en Roda JC hebben zich gemeld. Met alle respect voor die clubs, maar ik ga PEC niet verruilen voor NEC of Roda. Ook niet voor een paar centjes meer. De aanbieding die ik kreeg van FC Twente was zelfs lager dan die van PEC. FC Groningen bood ongeveer hetzelfde als PEC”, vertelt hij in het weekblad.

 

Bart van Hintum gaat nu het avontuur aan in Turkije. Gaziantepspor de middenmotor van de Turkse competitie bood hem een vorstelijk salaris aan waardoor zijn keuze snel gemaakt was. “Ik ga hier echt vier of vijf keer zoveel verdienen als bij PEC. Bij PEC kon ik leuk leven en was ik gelukkig, maar ik wil straks ook een huisje kunnen kopen. Mijn vriendin is ook nog eens zwanger en ik ben nu 29 jaar, dus het was een ideaal moment om gebruik te maken van mijn transfervrije status”, besluit hij.

10 Reacties

10 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Tim Paalhaar
    Tim Paalhaar
    Tim Paalhaar
    21 June 2016

    Haha ja denk ik wel🙈. Lijkt me logisch dat Twente nu niet meteen met dikke salarissen gaat strooien.

  • Johnny Wessels
    Johnny Wessels
    Johnny Wessels
    21 June 2016

    hoezo voorbij gestreeft ze zitten zelf ook in cat 1

  • Jos Nijland
    Jos Nijland
    Jos Nijland
    21 June 2016

    Eindelijk normale salarissen. Zo hoort het, luilekkerland bij Twente is voorbij, presteren en dan verdienen is hopelijk nu het motto

  • Herman Klepper
    Herman Klepper
    Herman Klepper
    21 June 2016

    Je moet wel bij ons willen spelen, anders ga je toch gewoon ergens anders naar toe. We hebben genoeg van die aasgieren zonder clubliefde.

  • Arno Turksma
    Arno Turksma
    Arno Turksma
    21 June 2016

    Tijdelijk misschien maar dat gaat ze niet lukken. Laten ze eerst maar eens op echt gras gaan voetballen dan halen ze het linkerrijtje ook niet meer.