Trots op FC Twente

Trots op FC Twente

  • Bron: FCTtoday.nl
  • Woensdag 04 Mei 15:12
  • Martijn
  • Bekeken: 2378
  • 0 Reacties

Na de winterstop heeft FC Twente meer punten behaald dan menig team dat nu mag spelen in de play-offs voor de Europa League. Een echte comeback op de ranglijst zat er niet in, maar zowel binnen als buiten de Grolsch Veste hebben Twente-supporters meer dan eens kunnen genieten van de verrichtingen van ons elftal. Het seizoen wordt nu afgesloten met een heerlijk thuisduel tegen Vitesse. Trainer René Hake verwacht een mooie wedstrijd van een team dat zich wil revancheren op de nederlaag tegen Ajax: “Je weet dat je niet zoveel kansen krijgt, dus dan moet je ze benutten als de mogelijkheid zich voordoet.”

 

Toekomst

Met het aanstellen van Jan van Halst en Onno Jacobs is begonnen aan de wederopbouw van de club. Na de garantstelling vanuit het bedrijfsleven ziet de toekomst er langzaam maar zeker weer rooskleurig uit. De rood-witte sjaals, mutsen en vlaggen kunnen weer vol trots getoond worden. De supportersvereniging De Vriendenkring zal zich ook in de laatste thuiswedstrijd van dit Eredivisieseizoen weer positief laten zien. Al deze positieve signalen geven de eerste selectie een enorme boost om vol gas te gaan tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. De Arnhemmers snakken al maandenlang naar het einde van de competitie, want winnen doet Vitesse de laatste tijd nog maar sporadisch. De ideale tegenstander dus om het seizoen positief af te sluiten.

 

Meespelen tijdens Twente-Vitesse

Ook voor supporters is het mogelijk hiervan te profiteren. Via voetbalgokken zijn de hoogste odds voor winst van FC Twente te vinden. Daarnaast krijgen nieuwe inschrijvers ter introductie hoge geldbonussen bij de beste bookmakers die zijn aangesloten bij deze voetbalwebsite. De wekelijkse voorbeschouwingen op wedstrijden in binnen en buitenland geven je bovendien extra achtergrondinformatie over de tegenstanders van Twente, maar ook over topduels in de Premier League, Primera Division of de Bundesliga. Voor het slotweekend van de Eredivisie wordt door bookies ruim driemaal je inleg uitgekeerd als Twente zondag wint. In cijfers komt deze quotering van x3,50 neer op het ontvangen van 88 euro voor elke 25 euro die je inzet op FC Twente. Dit is wat hoofdtrainer Hake noemt een buitenkansje “die je moet benutten”. Zelfs een gelijkspel kan zorgen voor een (bescheiden) glimlach. De pre-wedstrijd quotering voor een puntendeling staat momenteel namelijk op x3,40 je inleg.

 

“We hebben deze week alleen maar goed nieuws gehad”

Uiteraard gaan we allemaal voor een spetterende overwinning, dat zou een prachtige afsluiting zijn van een week waarin er (eindelijk) veel positieve berichten over FC Twente naar buiten werden gebracht: “We hebben deze week alleen maar goed nieuws gehad. Nu is er steeds meer het besef dat alles goed opgelost is, dat we weer vooruit kunnen kijken en dat we weer over voetbal kunnen praten”, aldus Hake die ervanuit gaat ook volgend seizoen hoofdtrainer te zijn bij de Trots van het Oosten.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.