Jacobs zet druk op oud-bestuurders: "Nodig om in gesprek te komen"

Jacobs zet druk op oud-bestuurders: "Nodig om in gesprek te komen"

  • Bron: NOS
  • Maandag 11 April 17:56
  • Joel
  • Bekeken: 3060
  • 0 Reacties

FC Twente moet nog altijd een akkoord bereiken met haar crediteuren. De club heeft tot 1 mei de tijd om het rond te krijgen, anders raakt de club haar proflicentie kwijt. Interim-directeur Onno Jacobs zette een procedure in gang om de druk op Joop Munsterman en Aldo van der Laan op te voeren.

 

Dit bevestigt Jacobs in een gesprek met de NOS. "Soms is dat nodig om met elkaar in gesprek te komen. Wij zaten onder flinke tijdsdruk en dan wil je op een gegeven moment afspraken maken. En als er aan beide kanten advocaten in het spel zijn wordt het soms wat juridisch", zegt Jacobs.

 

Overigens moeten Munsterman en Van der Laan wel meewerken om tot een akkoord te komen. "Dat beseffen zij zelf ook", vervolgt Jacobs. "Het lijkt erop dat zij ook daar hun verantwoordelijkheid in nemen, omdat ze met ons in gesprek zijn om tot een oplossing te komen. Ik ben daar positief over, omdat ik merk dat deze twee mensen FC Twente diep in het hart hebben zitten en ze hebben het beste met de club voor", aldus Jacobs.

 

FC Twente verwacht ook nog claims van de Belastingdienst. "Wij willen uiterlijk 1 mei schoon schip maken. Daarbij moeten we ook afspraken maken over eventuele fiscale zaken. Naheffingen of boetes zijn onderdeel van de afspraak die we willen maken", besluit Jacobs.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.