Ten Voorde: "Hij heeft daar nog een appeltje mee te schillen uit het verleden"

Ten Voorde: "Hij heeft daar nog een appeltje mee te schillen uit het verleden"

  • Bron: Tafel van Kees
  • Dinsdag 08 Maart 14:46
  • Martijn
  • Bekeken: 5276
  • 0 Reacties

Leon Ten Voorde verbaast zich over de uitlatingen van Bert van Oosteen. De journalist van TC Tubantia is niet de enige die zijn twijfels heeft over de kritiek van de directeur voetbal van de KNVB.

 

Leon ten Voorde nam dan ook contact op met de directeur van de KNVB. “Ik heb hem later nog teruggebeld. En ik zeg, Bert wij begrijpen dit eigenlijk niet waarom jij dit zo hebt gezegd in jou functie als hoogste baas van ons voetbal.”

 

Volgens Leon ten Voorde gaf hij aan dat hij zich niet wilde verstoppen. “Hij wilde geen verstoppertje spelen. Hij wilde mensen wakker schudden en bepaalde mensen onder druk zetten. En die mensen zijn Joop Munsterman en Aldo van der Laan. Hij heeft daar nog een appeltje mee te schillen uit het verleden.”

 

“Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er bij hem toch wel een bepaalde rancune zat ten opzichte van de periode dat Twente de KNVB voor de gek heeft gehouden”, vertelt Leon ten Voorde aan de tafel van Kees. Hij eindigt zijn gesprek over Twente dan ook met: “Dit was het nooit waar geweest, die titel.”

 

Foto: Fox Sports - Tafel van Kees

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.