FC Twente vrouwen zien sterk houder vertrekken en oude bekende komen

FC Twente vrouwen zien sterk houder vertrekken en oude bekende komen

 • Bron: FC Twente vrouwen
 • Donderdag 04 Februari 14:33
 • Martijn
 • Bekeken: 8870
 • 3 Reacties

Shanice van de Sanden vertrekt per direct naar Liverpool Ladies FC. De aanvaller van de FC Twente vrouwen was een vaste waarde in het team van Arjan Veurink.

 

Shanice van de Sanden is dan ook blij met de kansen die ze heeft gehad bij FC Twente. “Bij FC Twente heb ik me ontwikkeld als de voetballer die ik nu ben. Mijn hart zal altijd bij Twente liggen. Het is nu tijd tijd om mezelf nog verder te te ontwikkelen in een ander land en een andere competitie, om zo nog een betere voetballer te worden. Ik wil heel graag FC Twente voor alle mooie jaren dat ik in dit shirt mocht spelen bedanken. Het was fantastisch om onderdeel te mogen zijn van deze grote en mooie club en zulke mooie successen met FC Twente Vrouwen te hebben mogen beleven. Natuurlijk wil ik ook onze supporters bedanken voor alle steun”, aldus van de Sanden.

 

Met het vertrek van Shanice van de Sanden is er een plek vrijgekomen in de selectie. De Tukkers hebben met Sabrine Ellouzi een groot talent doorgeschoven naar de eerste selectie. Daarnaast komt een oude bekende de selectie versterken. Lenie Onzia is namelijk per direct overgekomen van DCV Eva’s Tienen, ze tekent een contract tot het einde van het seizoen.

 

“Met ingang van deze week loop ik stage bij het eerste elftal van FC Twente voor mijn studie Bewegingswetenschappen aan de Universiteit in Leuven. Door de recente wijzigingen in de selectie kwam er een plek vrij en volgde een gesprek met de hoofdtrainer, die ik nog kende van mijn eerdere mooie jaren bij de club. Dat ik deze combinatie kan maken is voor mij geweldig. Het is sportief een stap omhoog en ik ben verheugd weer voor FC Twente te mogen spelen. De concurrentie op het middenveld is groot, maar dat is alleen maar goed. Het is aan mij om de trainer ervan te overuigen dat ik een plek in de basis verdien. Ik hoop in ieder geval mijn steentje te kunnen bijdragen de komende maanden”, besluit Onzia in gesprek met de FC Twente vrouwen.

 

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Ae Kuipers
  Ae Kuipers
  Ae Kuipers
  05 February 2016

  SUCCES BIJ LIVERPOOL

 • FCTtoday
  FCTtoday
  FCTtoday
  04 February 2016

  Shanice Van de Sanden Bedankt voor de mooie jaren en veel succes bij Liverpool!