Boyd Stevens debuteert bij Jong FC Twente

Boyd Stevens debuteert bij Jong FC Twente

  • Bron: twenteinsite.nl
  • Dinsdag 12 Januari 22:47
  • Jeffrey
  • Bekeken: 29152
  • 0 Reacties

Boyd Stevens, het jongere broertje van FC Twente doelman Sonny Stevens, maakte vandaag zijn officieuze debuut voor Jong FC Twente. Boyd traint vanaf afgelopen november mee, maar hij werd dwars gezeten door een kruisbandblessure. Hij is, net als zijn broer, van Volendam naar FC Twente gekomen. Zijn doel is nu eerst om weer 100% fit te worden.

 

''Ik ben vanuit mijn revalidatie terrecht gekomen bij FC Twente. Ik was een tijd geblesseerd aan mijn knie (voorste kruisband, red.). Ik wil zien dat ik bij FC Twente weer topfit kan worden en dat gaat heel erg de goede kant op'', zegt de jonge doelman die aan het einde van de wedstrijd tegen Rot Weiss Oberhausen mocht invallen.

 

De jonge doelman had eigenlijk nooit ambities om doelman te worden, ondanks dat zijn vader en broer op hoog niveau keepen. Hij begon ooit als middenvelder, daarna werd hij spits en uiteindelijk werd hij via het middenveld de verdedeging ingehaalt. Dat is tevens ook de positie waar hij zich nu op inspeelt.

 

''Ik ben een echte nummer 4, want ik ben linksbenig met een goede pass. Daarnaast kan ik ook nog eens goed verdedigen en ik win de meeste gevallen mijn luchtduellen. Overal moet je voor trainen om er dan ook daadwerkelijk te komen, maar het is voor mij nog eerst heel belangrijk om fit te blijven'', sluit de 21-jarige doelman af met Twente Insite.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.