Ten Hag: 'Twee mensen hebben de club in een korte tijd verwoest'

Ten Hag: 'Twee mensen hebben de club in een korte tijd verwoest'

  • Bron: voetbalzone.nl
  • Zondag 10 Januari 21:50
  • Jeffrey
  • Bekeken: 3048
  • 0 Reacties

Erik ten Hag, oud-speler van FC Twente, is nu trainer bij FC Utrecht, maar volgt zijn oude club nog steeds. Het gaat zowel financieel als sportief niet goed bij de club uit Enschede en dat doet Ten Hag veel pijn. Hij heeft de hele situatie rondom FC Twente op de voet gevolgd en noemt het in het weekblad De Roskam 'allemaal heel pijnlijk'.

 

''Mijn hart bloedt als ik zie wat er gebeurd is. Een paar jaar geleden was FC Twente een geweldige club. Wat niemand had verwacht, gebeurde. De club was een voetbalgrootmacht. Qua imago was het een geweldige club en toen waren er 2 mannen die het in een kleine vijf jaar hebben verwoest voor deze club. Ze waren niet te stoppen'', zo haalt Ten Hag uit naar oud voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan.

 

Ten Hag weet dat FC Twente aan de afgrond staat, maar zegt zelf dat de club nooit kapot zal gaan. ''Ze hebben een mooi stadion, het enige wat nog ontbreekt bij de club is een goede organisatie'', zegt de oefenmeester. ''Maar de wederopbouw van de club gaat nog wel even duren'', eindigt de trainer mee.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.