Hoofdtrainer Veurink stopt aan het einde van het seizoen: "Bijzonder spijtig"

Hoofdtrainer Veurink stopt aan het einde van het seizoen: "Bijzonder spijtig"

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 16 December 11:40
  • Martijn
  • Bekeken: 38136
  • 0 Reacties

Succes coach Arjan Veering vertrekt aan het einde van het seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Veurink die met FC Twente drie keer kampioen van Nederland werd, twee keer kampioen van de BeNe League en won afgelopen seizoen nog de KNVB beker is opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Voor het seizoen 2016-2017 moet FC Twente dus opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. “Het is bijzonder spijtig dat we op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer en technisch manager. We kennen Arjan als een kundig, ambitieuze en gedreven trainer. De prijzen spreken voor zich. Ook na alle perikelen bij de club is Arjan altijd bezig geweest het meiden- en vrouwenvoetbal zo dicht mogelijk bij FC Twente te houden”, vertelt voorzitter Yme Drost van de stichting FC Twente vrouwen.

 

“FC Twente Vrouwen heeft een hoog ambitieniveau. We zijn de laatste drie jaar kampioen van Nederland geworden en doen ook dit jaar volop mee om het kampioenschap. Dat we dit jaar tot de beste zestien clubs van Europa behoren smaakt naar meer. Dat betekent dat we tenminste een gelijkwaardige trainer terug willen. Hoe spijtig het ook is, we zien het gelijktijdig als een kans om het team verder te ontwikkelen”, besluit de voorzitter.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.