FC Twente vrouwen koploper na winst op Telstar

FC Twente vrouwen koploper na winst op Telstar

 • Bron: http://www.tubantia.nl/sport/f
 • Zaterdag 12 December 15:25
 • Maaike
 • Bekeken: 5322
 • 11 Reacties

De koppositie in de eredivisie vrouwen is overgenomen door de vrouwen van FC Twente. De vrouwen van FC Twente hadden een uitstekende wedstrijd tegen Telstar. Al na een halfuur stond de ploeg op een 4-0 voorsprong. De uiteindelijke uitslag werd 7-1 voor FC Twente.

 

In de eerste helft stond FC Twente al vroeg op voorsprong. Ellen Jansen maakte de 0-1. 2 minuten later zorgde Renate Jansen al voor de 0-2. Vervolgens scoorde Jill Roord in de 17e minuut de 0-3. Maar daar bleef het niet bij. De vrouwen kregen in de 24e minuut een penalty en die benutte Maud Roetgering.

 

In de tweede helft werd de voorsprong nog groter. In de 82e minuut maakte Renate Jansen haar 2e doelpunt van de wedstrijd. Kort daarna in de 83e minuut wist Shanice van de Sanden de 0-6 te maken. Kort daarna probeerde Renate Jansen het nog een keer en maakte ze in de 86e minuut de 0-7. Telstar probeerde nog iets terug te doen en maakte in de 90e minuut de 1-7.

 

Door deze winst staan de FC Twente Vrouwen nu 2 punten voor op de nummer 2 Ajax. Voor de FC Twente vrouwen is het nu tijd voor de winterstop, terwijl er voor de andere ploegen volgende week nog een wedstrijd staat. FC Twente hervat de vrouwen competitie op 29 januari, dan mogen ze op bezoek bij PSV.

 
 
11 Reacties

11 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Alfred Rotter
  Alfred Rotter
  Alfred Rotter
  12 December 2015

  Geweldig toch kunnen we niet ruilen van trainer of dat de jongens met de dames mee trainen leren ze ook eens wat

 • Tim Jager
  Tim Jager
  Tim Jager
  12 December 2015

  Kunnen die vanavond niet de plaats van de mannen innemen dan zijn die 3 punten binnen