Kerstcadeau voor trouwe FC Twente fans door neus geboord: "Ik heb het geld niet"

Kerstcadeau voor trouwe FC Twente fans door neus geboord: "Ik heb het geld niet"

 • Bron: RTV Oost
 • Woensdag 02 December 19:07
 • Martijn
 • Bekeken: 3612
 • 2 Reacties

FC Twente had een prachtig cadeau in gedachten voor alle trouwen FC Twente fans. De supporters die een seizoenskaart hebben bij FC Twente zouden het jubileumboek van FC Twente 50 jaar als kerstcadeau krijgen. Echter was er een belangrijke regeling, Joop Munsterman en Aldo van der Laan zouden de helft financieren.

 

Joop Munsterman weigert nu echter mee te werken aan de financiering waardoor dit initiatief misschien niet doorgaat. "Het plan om alle seizoenkaarthouders een boek te schenken, hadden Joop Munsterman en ik al bij de eerste gesprekken over het boek”, vertelt Matty Verkamman tegenover RTV Oost.

 

“Maar vervolgens heb ik niets meer gehoord. Toch hebben we dat plan weer uit de mottenballen gehaald”, gaat de auteur verder. “Er zit wel een mits aan: dan moeten die twee voormalige voorzitters het plan mede-financieren. Joop Munsterman heeft meteen gereageerd. Hij heeft het geld niet", aldus de journalist en auteur van het boek.

 

Aldo van der Laan reageerde nog niet en Verkamman verwacht ook niet dat hij nu nog gaat reageren. “Ik verwacht ook niet dat hij nog reageert", besluit Matty Verkamman.

 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Ilona Munsterman Oude Engberink

  Wij hebben 2 kaarten thuis maar wel genoeg aan 1 boek, ik denk dat bij velen zo is. Word t alweer goedkoper van😂 nee hoor wij kopen er zelf wel 1 na de kerst

 • Erik Japink
  Erik Japink
  Erik Japink
  02 December 2015

  Ik heb hem gewoon binnen gekregen vandaag een must voor elke FCT supporter