• Woensdag 18 November 20:59
  • Martijn
  • Bekeken: 10402
  • 20 Reacties

De FC Twente vrouwen zijn er niet in geslaagd de volgende ronde in de Champions League te behalen. De round of 16 bleek het eindstation voor de vrouwen die in eerste instantie Bayern Munchen wisten uit te schakelen.

In de tweestrijd tegen Barcelona bleek de Spaanse grootmacht twee keer te groot voor de Tukkers. In Enschede werd het vorige week al 0-1, en ook vandaag was de stand 1-0. Ondanks de kleine marge is de uitslag over twee wedstrijden wel verdiend.

Ook vandaag was Barcelona de betere en liet dat in de eerste helft goed zien. Met hoog druk zetten en enkele kansen was Barcelona gevaarlijker dan Twente. De 1-0 ruststand door Garcia was dan ook een logisch vervolg.

In de tweede helft wist FC Twente nog wel kansen te creëren maar een doelpunt bleef uit. Door de 2-0 over twee wedstrijden is de uitschakeling van de Twente vrouwen in de Champions League een feit. Maar wat hebben ze gestreden!