FC Twente haalt jeugdteams terug uit Parijs na aanslagen

FC Twente haalt jeugdteams terug uit Parijs na aanslagen

  • Bron: TC Tubantia
  • Zaterdag 14 November 12:32
  • Martijn
  • Bekeken: 6254
  • 0 Reacties

De aanslagen in Parijs zijn niemand ontgaan, maar de terroristische aanslagen kwamen wel heel dichtbij FC Twente in de buurt. Op het moment van de aanslagen zaten namelijk net twee teams van de jeugdacademie in Parijs om tegen de leeftijdgenoten van PSG te spelen.

 

FC Twente heeft besloten de teams van onder de 15 en 14 terug te halen naar Nederland. TC Tubantia weet dit zaterdagochtend te melden op haar website.

 

Hoofd opleiding Dennis Bekking van FC Twente sprak met de Twentsche krant Tubantia over de verschrikkelijke dag. “Wij keken met mensen van Paris St. op hun trainingscomplex naar Frankrijk-Duitsland. De spelers waren op dat moment in een internaat, op zo'n 40 kilometer van de stad. Zij waren al vroeg naar bed en hebben pas zaterdagmorgen meegekregen wat er was gebeurd. We hebben vrijdagavond besloten om terug te naar huis, maar moesten wel wachten omdat de grenzen nog dicht waren. In eerste instantie was er wel paniek bij de ouders in Nederland, maar we hebben ze vrij snel gerust kunnen stellen”, is het verhelderende interview van TCtubantia.nl.

 

De spelers en staf zijn inmiddels op de weg terug naar huis. De wedstrijd tussen de leeftijdgenoten van FC Twente en Paris Saint Germain is opgeheven.

 

Wij willen als redactie van FCTtoday.nl alle slachtoffers en nabestaanden heel veel sterkte toe wensen met dit verlies. Onze gedachten gaan uit naar de vreselijke gebeurtenissen in Frankrijk.

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.