Spits tekent contract: "Een speciaal moment."

Spits tekent contract: "Een speciaal moment."

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 19 Augustus 17:45
  • Job
  • Bekeken: 29348
  • 0 Reacties

Ruben de Jager, spits van Jong FC Twente, heeft een contract voor twee jaar gekregen bij FC Twente. De spits die overkwam van de Zeeuwse voetbalopleiding JVOZ maakt komend seizoen deel uit van Jong FC Twente. 


"Wanneer je in de jeugd speelt hoop je er altijd op dat je een contact mag tekenen bij de club. Vanaf de eerste dag dat ik als eerstejaars B-speler bij FC Twente kwam, heb ik daar hard voor gewerkt. Dat het dan nu uitkomt is een heel speciaal moment”, aldus De Jager. “Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je ouders en familie, die bij de ondertekening waren." voegt de 18-jarige spits daaraan toe.

 

De Jager: "Als Zeeuwse jongen is het best bijzonder dat je een contract bij een profclub tekent. Ik verhuisde drie jaar geleden van een provincie die niet heel veel met profvoetbal heeft naar Enschede, een stad die een en al FC Twente ademt. Afgelopen seizoenen heb ik ups en downs gehad, maar mijn omgeving heeft mij altijd veel gesteund. Niet alleen mijn medespelers, trainers en ouders, maar ook het gastgezin waar ik woon".


"Ik mag ook nog uitkomen voor de A1 en daar zal ik dit seizoen ook nog  wedstrijden spelen. Het is op mijn leeftijd belangrijk zo veel mogelijk duels te spelen. Ik hoop ook regelmatig mee te mogen blijven trainen met de eerste selectie, dat heb ik afgelopen periode al ervaren. Het is heel mooi met spelers van zo’n hoog niveau op het veld te staan. Voetballers die bijvoorbeeld de Copa America gespeeld hebben, als je met hen op het veld staat weet je wat je nog te doen staat om je te verbeteren. Ik merk dat je dan elke dag leert en beter wordt. Ik hoop dit seizoen veel stappen te maken, ervaringen op te doen en mijzelf te bewijzen." besluit Ruben de Jager.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.