Brama: "Je leert de voetbalwereld wel goed kennen zo"

Brama: "Je leert de voetbalwereld wel goed kennen zo"

  • Bron: Tubantia
  • Vrijdag 14 Augustus 12:25
  • Tom
  • Bekeken: 9264
  • 0 Reacties

Wout Brama staat weer op het twentse gras, zonder club, dat wel, in een interview met Tubantia doet de Almeloër een boekje open over de gang van zaken rondom zijn transfers.


Dat de speler twee seizoenen terug geen contract bij FC Twente ondertekende ziet hij nog altijd niet als een verkeerde keuze. "Ik heb mijn ambitie uitgesproken. In Nederland word je al snel raar aangekeken als je dat doet. Als het dan niet lukt, hoor je: ‘Zie je wel, hij had moeten blijven.’ Ik probeer na te streven wat ik wil, dat het nog niet is gelukt, is vooral teleurstellend. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn vriendin en familie”, legde speler uit over zijn ambities en de overstap naar FC Zwolle.


Brama is wel een man van principes, hij legt duidelijk uit: "Er zijn ook dit keer veel dingen langsgekomen, maar van de vijf woorwaarden die ik heb, moeten er wel vier kloppen. Anders doe ik het niet.” 


Zo heeft de middenvelder enkele malen kans gemaakt op een transfer maar een definitieve overstap bleef uit. "Een aantal transfers leken heel goed, maar gingen op het laatste moment niet door. Dat was heel jammer. Je leert de voetbalwereld wel goed kennen zo. Dan denk je dat je heel dichtbij bent en dan gaat het niet door. Er zijn ook dingen die ik zelf heb afgezegd. Ik hoef niet het beste salaris, een topclub of de meest geweldige stad, maar de combi moet wel goed voelen, vind ik. Misschien ben ik te kieskeurig, dat kan, maar ik heb ook pech gehad.” 


Over een eventuele terugkeer bij FC Twente wl de speler zich nog niet uitspreken. "Dat is helemaal niet aan de orde. Wat als? Dat weet ik niet. Feit is ook dat je het in het voetbal nooit weet, daar ben ik inmiddels wel achter", concludeert Brama.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.