'Turkse middenvelder tekent bij FC Twente'

'Turkse middenvelder tekent bij FC Twente'

 • Bron: Twenteinsite
 • Zaterdag 08 Augustus 21:57
 • Job
 • Bekeken: 35154
 • 7 Reacties

FC Twente heeft zich versterkt met 19-jarige middenvelder Eray Eren, meldt Twenteinsite. De speler was enkele weken geleden op proef bij Jong FC Twente in het duel met WKE en heeft een eenjarig contract weten te af te dwingen in Enschede.


Eray Eren werd geboren in Turkije maar verhuisde al op vroege leeftijd naar Duitsland waar hij in de jeugdopleiding van Eintracht Frankfurt kwam. in 2014 verkastte Eren naar Osmanlispor in Turkije, zijn vaderland. Echter kwam dit avontuur al snel aan een einde door het niet nakomen van afspraken door de Turkse club. 

 

Eray Eren is aangetrokken voor Jong FC Twente en mag proberen vanuit daar Alfred Schreuder te overtuigen om een plek in het eerste elftal. Eren geeft in een gesprek met Twenteinsite aan een verdedigende middenvelder te zijn die ook achterin uit de voeten kan. 

7 Reacties

7 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jurgen Scholten
  Jurgen Scholten
  Jurgen Scholten
  08 August 2015

  Beste mensen, dit hebben we te danken aan het Bosman arrest van uit de jaren 90. Deze lul heeft helaas alles verpest in de voetballerij😡 ik zeg ook terug naar vroeger. Zodat de oliesjeiks hun speeltjes gauw verkopen en er geen belachelijke bedragen meer worden betaald en Nl weer een rol van betekenis kan spelen in de CL. De eigen jeugd langer in NL blijft

 • Maik Roode
  Maik Roode
  Maik Roode
  08 August 2015

  Misschien zijn ze er nog niet klaar voor?

 • Nolly Westendorp
  Nolly Westendorp
  Nolly Westendorp
  08 August 2015

  Precies...ik erger me kapot aan al die buitenlandse voetballers fie in de nederlandse competitie spelen vaders em moeders waarom uw kinderen nog op voetbal te doen...komen toch niet aan bod. ..terug naar 2 buitenlanders per club hebben onze dtjes en fjes ook nog een kans....