Column: Vallen en opstaan

Column: Vallen en opstaan

 • Bron:
 • Maandag 20 Juli 13:37
 • Tom
 • Bekeken: 30934
 • 4 Reacties

Vallen & opstaan


Vroeger, toen ik nog een klein kereltje was, werd er van mij verwacht dat ik zou leren lopen. Staan lukte vaak nog wel, het was het lopen zelf wat mij er van weerhield om in beweging te komen, nou ja, het was voornamelijk het vallen. Maar ik leerde lopen, door telkens weer op te staan na het vallen.


De rest van mijn leven was niet veel anders. Alles leer je door het bekende ‘vallen en opstaan’ principe; fietsen, liefde, baantjes. Zelfs in mijn school carriére moest ik onderuitgaan voordat ik weer op kon staan, maar we zijn er. Vallen is vervelend, zeker als het hard gaat, maar hoe harder de val, hoe beter het gevoel is bij het opstaan.


We hebben het al eens eerder meegemaakt. In 2003 stond de club op de rand van de afgrond, het einde was nabij. Munsterman stak zijn hand uit en hielp onze trots weer op te staan na de val. Extra pijnlijk was het daardoor dat dezelfde Munsterman met de club onderuit ging afgelopen jaar.


Daar lagen we dan, financieel aan de grond, punten in mindering en tegenvallende resultaten, wat kon ons nog redden?


Een ijzeren wilskracht, veel doorzettingsvermogen en een goede dosis visie.


Onder leiding van Aldo en Ted beginnen we langzaam weer op te staan. Door de vele transfers kan de club zijn rug weer langzaam rechten, de publiekslievelingen die lijken te blijven zorgen voor hoop voor de toekomst en met nieuwe sponsoren kijken we weer met een glimlach naar het volgende seizoen. 


We zijn er nog niet, maar we komen er wel.


En ik? Ik ben trots.4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Hennie Boelens
  Hennie Boelens
  Hennie Boelens
  21 July 2015

  een beetje supporter staat achter de club in geode en slechte tijden , al valt het soms niet mee