Langeler: "Wij moeten resultaat halen, maar Twente moet presteren"

Langeler: "Wij moeten resultaat halen, maar Twente moet presteren"

  • Bron: PEC Zwolle
  • Vrijdag 08 Februari 16:57
  • Martijn de Munnink
  • Bekeken: 4974
  • 0 Reacties

PEC Zwolle kijkt uit naar het aanstaande duel met FC Twente. De Zwollenaren wisten in de eerste wedstrijd tegen de Tukkers verassend gelijk te spelen waardoor het team van Art Langeler komende zondag weer op stunt hoopt. Afgelopen week was NAC Breda nog te sterk voor Zwolle, FC Twente verloor met 2-4 van FC Utrecht.

 

"Wij moeten resultaat halen, elke week weer, om van de laatste plaatsen weg te blijven. De afgelopen twee wedstrijden hadden we de kans de sprong naar de middenmoot te maken, maar dit is niet gelukt. Met één punt zijn we weliswaar één punt uitgelopen op Willem II, maar de ploegen om ons heen hebben allemaal gewonnen dus we blijven steken op een gevaarlijke plek. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden.” Aldus de Zwolle trainer.

 

Art Langeler heeft FC Twente de laatste tijd extra gevolgd en denkt dat Twente zondag agressief gaat spelen. "Twente zal ook moeten presteren, willen zij de race volhouden om de bovenste plaatsen. We zullen zien hoe het gaat lopen, we hebben deze week goed en hard getraind en zijn gebrand op resultaat.” Besluit Art Langeler op de officiële website van zijn club.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.