John verrast met Oranje: "Heb het moeilijk gehad"

John verrast met Oranje: "Heb het moeilijk gehad"

  • Bron: de Telegraaf
  • Dinsdag 05 Februari 10:10
  • Martijn
  • Bekeken: 11970
  • 0 Reacties

Ola John vertrok afgelopen zomer van FC Twente naar het Portugese Benfica. Na een moeilijke periode bij de Portugezen is Ola John weer helemaal terug. De rappe vleugel aanvaller speelde enkele goede wedstrijden in het eerste van Benfica en mag steeds vaker in de basis beginnen. In de tijd dat Ola John nog bij FC Twente speelde werd Ola John al een keer opgeroepen voor het Nederlands Elftal maar maakte niet zijn debuut. John krijgt nu spelend voor Benfica een herkansing om zijn debuut te maken voor Oranje.

 

Louis van Gaal heeft Ola John opgeroepen voor de interland tegen Italië. Zijn eerste selectie was tegen Engeland precies een jaar geleden. Ola John is blij verast met de selectie voor het Nederlands Elftal. “Het is een heerlijke verrassing er nu weer bij te zijn. Ik heb een moeilijke periode gehad, maar de hoop nooit opgegeven. Als speler van een topclub als Benfica weet je dat je kans altijd weer kan komen.” Vertelt Ola John aan de Telegraaf.

 

Danny Blind werd door Louis van Gaal naar Portugal gestuurd om Ola John te bekijken. “Hij heeft de wedstrijd tegen Sporting Lissabon gezien, belde me op en zei dat ik goed bezig was. ‘Blijf zo doorgaan, dan kom je in aanmerking'. Zei hij. Nu moet ik op de training laten zien dat ik de selectie waard ben.”

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.