BREAKING: FC Twente presenteert zeer verrassende aanwinst

BREAKING: FC Twente presenteert zeer verrassende aanwinst

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 27 Augustus 17:09
  • Benjamin
  • Bekeken: 9686
  • 0 Reacties

FC Twente komt, met nog vijf dagen tot de transferwindow, met een wel erg verrassende aanwinst: Chinedu Ede komt over van het Duitse FSV Mainz 05.

 

"Ik ben erg blij dat met deze overgang naar FC Twente", zegt de 28-jarige Duitser, die transfervrij komt. "Ik ken Ted Van Leeuwen natuurlijk van mijn tijd op Cyprus en heb altijd contact met hem gehouden. FC Twente is een mooie club en de Nederlandse manier van voetballen spreekt me aan. Offensief en technisch; dat past bij me. Ik ben offensief ingesteld en kan op meerdere posities spelen. FC Twente ken ik van namen zoals Arnautovic, Elia en Tadic en dat de club in 2011 Champions League speelde. Ik weet dat er veel veranderd is bij FC Twente en er veel spelers zijn vertrokken. Ik wil het team helpen om er een goed seizoen van te maken."

 

Van Leeuwen vult aan: "Ik ken Chinedu nog uit mijn tijd bij AGOVV, want ik wilde hem toen al halen. Hij doorliep de verschillende jeugdelftallen bij Duitsland en ik ben hem blijven volgen. Vorig jaar heb ik met hem gewerkt bij Famagusta (Van Leeuwen was daar afgelopen seizoen werkzaam als technisch directeur, red.) en ik weet dat ze hem daar graag hadden gehouden. Het is een speler die op beide vleugels uit de voeten kan en op het middenveld kan spelen. Chinedu is een speler met ervaring en met een goede persoonlijkheid."


0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.