• Woensdag 22 Oktober 11:56
  • Admin
  • Bekeken: 1834
  • 0 Reacties

Jesus Manuel Corona is komende zondag 'gewoon' inzetbaar. De Mexicaanse aanvaller die afgelopen weekend een dijk van een wedstrijd speelde tegen Ajax werd in de rust gewisseld. De rechtsbuiten had last van hamstring klachten waardoor verder spelen teveel risico was.

De 21-jarige Corona scoorde tegen Ajax de belangrijke 1-0 maar na zijn wissel ging het minder met de ploeg uit Enschede. Met de behendige acties van de Mexicaan was de jeugd-international een plaag voor de defensie van Ajax, Youness Mokhtar kon dit in de tweede helft niet evenaren.

Komende zondag kan FC Twente dus gewoon weer een beroep doen op Corona die net vader is geworden. FC Twente neemt het dan op tegen Excelsior in Rotterdam.