'Engelaar definitief weer Tukker'

'Engelaar definitief weer Tukker'

  • Bron: TC Tubantia
  • Woensdag 01 Oktober 11:41
  • Marlin
  • Bekeken: 2940
  • 0 Reacties

Volgens TC Tubantia heeft FC Twente de komst van Orlando Engelaar afgerond. De drie partijen die goedkeuring moeten geven (FC Twente, Orlando Engelaar en de KNVB) voor de komst van de robuuste middenvelder hebben dit inmiddels gedaan. Het enige dat rest is de overschrijving.

 

Als de overschrijving snel afgehandeld wordt, kan Engelaar dit weekend zijn rentree maken bij FC Twente. Tussen 2006 en 2008 speelde de oud-international ook al voor FC Twente, waarna hij door Fred Rutten werd meegenomen naar Schalke ’04. Na één seizoen in Gelsenkirchen volgde hij wederom Fred Rutten, dit keer naar PSV. Na een aantal seizoenen PSV en een avontuur in Australië (met onder andere dit werelddoelpunt) keert Orlando Engelaar dus nu terug bij FC Twente. 

 

De komst van Orlando Engelaar heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, omdat FC Twente in categorie 1 van de KNVB zit. Hierdoor moet elke uitgave boven €50.000 verantwoord worden. Door creatief te werken met bonussen en extra’s is het mogelijk om de ervaren kracht te contracteren.


0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.