Uitbreiden trainingscomplex in ongewisse

Uitbreiden trainingscomplex in ongewisse

  • Bron: TC Tubantia
  • Maandag 29 September 15:02
  • Benjamin
  • Bekeken: 1660
  • 0 Reacties

Het is niet langer zeker of FC Twente met ingang van komend seizoen al haar trainingen af kan gaan werken op een uitgebreid complex. De gemeente Hengelo is het treuzelen van de clubleiding namelijk bijna zat.

 

Voor eind oktober wil de gemeente definitieve plannen binnen hebben. "Anders lukt het niet meer voor het begin van het volgende seizoen", zegt wethouder van sport Erik Lievers tegen de TC Tubantia. "Mijn geduld raakt op, ja."


Eerder werd al een afspraak tussen Lievers en voorzitter Joop Munsterman gecanceled; laatstgenoemde was toen op vakantie. "Als dat een signaal is van de urgentie, dan maak ik me wel wat zorgen over de snelheid waarmee de plannen worden opgepakt en uitgevoerd."


"Ik vind het nu wel heel erg lang duren allemaal. Dat zal ik in dat gesprek ook kenbaar maken. We kunnen de andere clubs op sportpark Veldwijk niet langer aan het lijntje houden. Die zitten allemaal al een hele tijd in de wacht. Op een gegeven moment is het niet geloofwaardig meer", besluit wethouder Lievers.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.