Deadline Day: Cabral op valreep naar Willem II

Deadline Day: Cabral op valreep naar Willem II

  • Bron:
  • Maandag 01 September 13:03
  • Joren
  • Bekeken: 23212
  • 3 Reacties

Vannacht om 00.00 sluit de transferwindow. In het verleden is al gebleken dat op deze dag veel opvallende en vooral veel transfers worden gemaakt. Wij houden u op de hoogte van de wisselingen binnen FC Twente.

De dag begint al goed: TC Tubantia meldt dat FC Twente graag een vleugelspeler wil aantrekken. Door de financiele strop wordt dit waarschijnlijk op huurbasis gedaan. De meningen zijn hierover erg gespreid op het sociale netwerk. Velen snappen niet waarom er een vleugelspeler aangetrokken moet worden en zien liever een spits en/of rechtsback. Ook worden eventuele namen genoemd om een seizoen naar Enschede te verkassen; zoals Ola John en Rio Miyaichi. Ook nu bereiken veel oud Tukkers het nieuws. Zo is El Alhmadi nu officieel speler van Feyenoord en is Ajax oprecht geinteresseerd in Bryan Ruiz. 
- Tim Hölscher vertrekt naar zijn geboorteland. Chemnitzer FC, een club die uitkomt in de 3. Liga, huurt de middenvelder annex aanvaller voor een jaar. Door de komst van Ziyech was een plek in de basis een utopie voor de jonge Duitser.
- Rasmus Bengtsson maakt het seizoen af in Enschede. Waar eerder geluiden waren dat de Zweed zou mogen vertrekken omdat hij zwaar op de begroting drukt, wordt hij nu toch als bruikbaar geacht. Dit kan slecht nieuws zijn voor Lachman, die het niveau nog niet helemaal aankan. 
Miyaichi komt niet naar Twente. Waar vanochtend zijn naam werd gelinkt aan de Tukkers, lijkt hij nu op weg naar Feyenoord. 
Nikolay Mihaylov vervolgt zijn loopbaan in Turkije. Mersin Idmanyurdu bevestigt de komst van de Bulgaarse goalie op hun officiële website. Nikolay tekent een contract van twee jaar bij de Turkse promovendus
Volgens Twentefans.nl heeft Ola John tegen hen bevestigd dat hij bij Benfica blijft. Het blijft opvallend stil vandaag rondom Twente. 
Volgens het Britse Daily Mail hebben de Tukkers verregaande interesse in Rio Miyaichi en lijkt de Japanse buitenspeler een verblijf in Enschede boven een jaar in Rotterdam te verkiezen. 
- Volgens verschillende Engelse media zijn FC Twente en Ajax in de markt om Bryan Ruiz over te nemen. De Costa Ricaanse aanvaller heeft zelf een voorkeur voor Newcastle United. 
- Miyaichi lijkt de enige versterking van FC Twente te zijn. Club watcher Leon ten Voorde weet namelijk op Twitter te melden dat 'het loket dicht is'. Nog 3 kwartier te gaan. 
UPDATE 00.00: Cabral wordt voor één seizoen verhuurd aan Willem II. 

3 Reacties
  • ?>

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Timo Mulder
    Timo Mulder
    Timo Mulder
    01 September 2014

    Gelukkig heeft die nog nooit nieuws gehad.