Heerenveen wil Van Anholt niet laten gaan: "Daar baal ik van, maar ik snap Heerenveen ook wel"

Heerenveen wil Van Anholt niet laten gaan: "Daar baal ik van, maar ik snap Heerenveen ook wel"

  • Bron: VI
  • Dinsdag 26 Augustus 18:15
  • Rense
  • Bekeken: 1900
  • 0 Reacties

Er wordt genoeg gespeculeerd over Pele van Anholt, maar hij lijkt toch in Heerenveen te blijven voetballen. De rechtsback van Friese club heeft vorige week een transferverzoek ingediend en wordt in verband gebracht met onder andere FC Twente, ook al deed FC Twente-trainer Alfred Schreuder dat af als 'onzin'.


Van Anholt heeft nog een tweejarig contract in Heerenveen en heeft van technisch directeur Hans Vonk te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken. "Daar baal ik van, al snap ik de opstelling van Heerenveen ook wel", vertelt de rechtsback zelf aan Voetbal International. "Misschien gaat het alsnog door, als de club waar het om gaat een hoge transfersom wil betalen."

 

"Ik heb mijn hele leven bij Heerenveen gespeeld en ik was klaar voor een nieuwe stap. Die prikkel heb ik nodig, soms voelt het alsof ik alles bij Heerenveen op de automatische piloot doe", zegt Van Anholt, die ontevreden is omdat hij op zoveel verschillende plekken wordt geposteerd door trainer Dwight Lodeweges. "Als er geen transfer komt, gaat bij mij de knop om en zal ik alles geven. Maar stille hoop houd ik nog wel."

 

Ook al ontkent Alfred Schreuder de interesse in de 23-jarige verdediger, zullen veel mensen roepen dat FC Twente dringend behoefte heeft aan een versterking voor de backpositie. Deze roepen lijken alsmaar meer gehoor te krijgen na de penalty die Tim Breukers veroorzaakte afgelopen zondag in blessuretijd tegen NAC Breda (1-1). Het lijkt er hiermee echter op dat sc Heerenveen niet wil meewerken aan een eventuele transfer.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.