'Hansworst' Makkelie krijgt geen wedstrijd toegewezen, Liesveld fluit Twente-Feyenoord

'Hansworst' Makkelie krijgt geen wedstrijd toegewezen, Liesveld fluit Twente-Feyenoord

  • Bron: KNVB
  • Dinsdag 26 Augustus 17:24
  • Rense
  • Bekeken: 4952
  • 1 Reacties

Danny Makkelie heeft geen wedstrijd toegewezen gekregen van de KNVB voor het aankomend weekend. De Nederlandse Voetbalbond lijkt hiermee gehoor te geven aan de forse kritiek die was ontstaan na de onterecht gegeven tweede gele kaart aan Andreas Bjelland. De wedstrijd FC Twente-Feyenoord van aankomende zondag wordt geleid door Richard Liesveld.


Het wegsturen van Bjelland was niet het enige waarmee Makkelie onlangs opzien baarde. Tijdens de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord deelde de leidsman maar liefst 13 kaarten uit. In het geval van Bjelland was de veel te gemakkelijk gegeven kaart bepalend voor het verdere verloop van de wedstrijd, zo vindt ook Johan Derksen.

 

"Als je voor zo'n duwtje het veld uit wordt gestuurd, moeten we met z'n allen stoppen met professioneel voetbal", vertelt de analist tijdens Voetbal International. "Dit is lachwekkend en dat is iedere keer het geval met die Makkelie. Het is een schande dat we dit soort hansworsten iedere zondag aan het werk zien. Twente is aan het investeren en ze trainen iedere week hard. Dan komt meneer Makkelie langs en die maakt er één grote puinhoop van. Daar word je als trainer helemaal gek van."

 

Het duel tussen FC Twente en Feyenoord wordt aanstaande zondag om 16.45 gespeeld in de Grolsch Veste. De scheidsrechter tijdens deze wedstrijd is Richard Liesveld.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.