Schotse Tukkers pesten Ajax-uitvak in Celtic Park

Schotse Tukkers pesten Ajax-uitvak in Celtic Park

  • Bron: FCTtoday.nl
  • Vrijdag 25 Oktober 14:57
  • Martijn
  • Bekeken: 13978
  • 0 Reacties

Bij de wedstrijd Celtic FC - Ajax waren in een compilatie een paar FC Twente supporters te zien. Deze negen vrienden die uit het kleine dorpje Stranrear (Schotland) komen zijn al enkele jaren FC Twente fan in hart en nieren. In aanloop naar het duel Celtic - Ajax bedachten de vrienden een ludieke actie naar het uitvak vol met Ajacieden.


Zo viel duidelijk het bordje 'FC Twente kampioen' en 'Vak 410 Clowns te zien'. Ook waren er FC Twente sjaals meegenomen en FC Twente shirts. Via het onderstaande filmpje zijn de Twente supporters te zien. (bij minuut 5:16, overigens is de opkomst en het YNWA ook een aanrader om te kijken)


FCTtoday.nl zocht contact met deze fantastische mensen. "De shirts en posters bedacht ik op het werk" aldus Anthony tegen FCTtoday.nl. "Maar dit is natuurlijk niet zo mooi als bij FC Twente zelf, ik ben er nu meerdere malen geweest, mooi achter het doel. Het is fantastisch. De spandoeken en banners zijn van geniale kwaliteit" vertelt Anthony Hilton (Foto met FC Twente shirt) De Schot is zeer te spreken over de club Twente en de mensen die erbij betrokken zijn.


Op de vraag of de Schot alweer plannen heeft om naar Nederland te komen reageert hij als volgt: "Ik heb op dit moment nog geen plannen om weer naar Enschede te komen, maar de contacten met de mensen van Bagpipe zijn er nog steeds. Als ik weer naar Nederland kom is het een directe weg naar Twente."


Hij vond het fantastisch de gezichten van de Ajacieden te zien: “Fantastisch om die boze gezichten achter hun zonnebrillen te zien toen wij onze FC Twente uitingen lieten zien”.


Bekijk hier de (Ajax)-compilatie van de wedstrijd Celtic - Ajax. Minuut 5:16

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.