• Zondag 11 September 19:53
  • Tom
  • Bekeken: 11856
  • 20 Reacties

Gisterenavond verloor FC Twente met 1-1 van Heerenveen. Trainer René Hake is zeer ontevreden met het resultaad.

"Vooral de tweeede helft was echt slecht. We kwamen niet in de duels. Op een of twee of drie of vier of vijf of zes of misschien wel zeven momenten na had Heerenveen alle ruimte om de wedstrijd te beslisssen. Na de rust kan het wel en zijn we opeens in staat wel goed voetbal te laten zien", zo steld Hake. "Dat kan natuurlijk niet. Dat er zoveel verschil zit in een eerste en tweede helft. Die start kost je uiteindelijk wel de wedstrijd.

Over het vertrek van Michael Olaitan was de oefenmeester onduidellijk: "Je hebt nu gewoon andere type spelers. Uiteindelijk moet je het hebben over de toekomst. We hebben ons opgericht in de tweede helft en hadden daar mischien meer uit kunnen en moeten halen."