• Maandag 15 Augustus 16:06
  • Tim
  • Bekeken: 5392
  • 0 Reacties

FC Twente heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van Feyenoord. De Tukkers speelde heel compact, maar de Feyenoorders kregen de grootste kansen. De tukkers speelde in De kuip met een 5-3-2 opstelling.

Zowel Twente als Feyenoord speelde slordig. Veel balverlies en de Tukkers creëerde ook niet zoveel kansen. In de twintigste minuut kwam Feyenoord door Jens Toornstra op voorsprong. In de tweede helft wisten de Rotterdammers hoe ze Twente moest bespelen. Feyenoord werd veel gevaarlijker en kreeg levensgrote kansen. Toch kreeg Yaw Yeboah in de achtenzestigste minuut de grootste kans voor de Twentenaren, maar in tachtigste minuut was de wedstrijd beslist. Nicolai Jörgensen schoot Feyenoord via binnenkant paal naar een 2-0 zege.

Hake liet bij de persconferentie weten, dat zijn team meer lef moet tonen en dat ze gif in de wedstrijd moet tonen. De trainer liet ook weten dat ze voetballend aardig mee kunnen, maar Feyenoord heeft meer kwaliteit en wij zijn nog allemaal te lief en te aardig.