Twents toptalent op jacht naar EK-titel

Twents toptalent op jacht naar EK-titel

  • Bron: RTV Oost
  • Zaterdag 16 Juli 20:41
  • Job
  • Bekeken: 1582
  • 0 Reacties

FC Twente is op dit moment in voorbereiding op aankomend seizoen. De selectie is tijdens deze voorbereiding niet compleet, op een aantal beoogde versterkingen na is ook rechtsback Hidde ter Avest niet aanwezig. De verdediger is met Oranje -19 bezig op het EK in Duitsland.

 

Na een ijzersterk eerste duel van oranje -19, die met 3-1 van Kroatie gewonnen werd, gingen de talenten in het tweede duel zeer ongelukkig met 2-1 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Aanstaande maandag speelt Oranje-19 tegen Frankrijk, een gelijkspel is voldoende voor de volgende ronde.

 

Over dat tweede duel was Ter Avest dan ook absoluut niet tevreden: "De teleurstelling is heel groot, maar er is nog niks aan de hand. We hebben het allemaal nog in eigen hand en moeten maandag gewoon winnen."

 

De verdediger van FC Twente ziet kansen als Oranje de halve finales haalt: "Niveau is hoog, wat we verwacht hadden. Iedereen is aan mekaar gewaagd, je hebt geen mindere landen ertussen vind ik, dus er kan van alles gebeuren."

 

Tegen Frankrijk moet Oranje niet teveel veranderen denkt Ter Avest: "Ik denk een wat meer voetballende ploeg dan de Engelsen. Weer een hele fysieke ploeg, maar we moeten het gewoon weer op dezelfde manier doen want daardoor hebben we ook gewoon veel kansen gecreëerd, maar nu moeten we er wel wat meer inprikken."

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.