FC Twente presenteert haar nieuwe thuistenue (FOTO)

FC Twente presenteert haar nieuwe thuistenue (FOTO)

  • Bron: FC Twente.nl (FOTO: FCTwente.n
  • Zaterdag 16 Juli 14:58
  • Job
  • Bekeken: 3638
  • 0 Reacties

Het nieuwe Eredivisieseizoen staat weer voor de deur en dat betekend ook een nieuw tenue. Vorige week maakte FC Twente en Sondico de samenwerking voor vijf jaar officieel bekend en vandaag kwam het Engelse bedrijf met het nieuwe thuistenue 2015/2016 naar buiten.

 

Het nieuwe thuisshirt is egaal rood met een witte kraag en het Twentse Ros subtiel verwerkt op de achterzijde. Helmut Dasselaar, hoofd merchandise van FC Twente, licht toe: “Het nieuwe shirt staat eigenlijk symbool voor FC Twente. Het is een shirt dat samen met enkele supporters en speciaal voor FC Twente is ontworpen. De wijze waarop het shirt wordt gepresenteerd is eveneens bijzonder, namelijk door middel van een video waar iedereen binnen en buiten de club belangeloos aan meewerkt. Vorige week bij de supportersdag van Twente voor Twente ontstond het initiatief. Iedereen zei direct ja nop de vraag of men wilde meewerken, van de hoofdsponsor tot aan de stewards. Het tekent de saamhorigheid.”.

 

Het thuisshirt is vanaf zondag 31 juli tijdens de Open Dag te koop en is vanaf 54,95 verkrijgbaar in de FC Twente Fanshop.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.