• Vrijdag 15 Juli 16:39
  • Wout
  • Bekeken: 3982
  • 0 Reacties

Hidde ter Avest is er met Oranje onder 19 niet in geslaagd om de tweede poulewedstrijd op het Europees Kampioenschap te winnen. Nederland kwam tegen Engeland wel op voorsprong, maar kon deze uiteindelijk niet vasthouden en verloor in de slotfase de wedstrijd.

Nederland opende in de tiende minuut de score via Lammers. In de 36e minuut scoorde voormalig Vitesse huurling Solanke de gelijkmaker en in blessuretijd scoorde een ander voormalig Vitesse huurling Brown de winnende 2-1. Een flinke domper voor de ploeg van Aron Winter. De eerste wedstrijd werd wel gewonnen, Kroatië werd met 3-1 verslagen.

Aanstaande maandag staat de beslissende wedstrijd tegen Frankrijk op het programma. de nummers één en twee gaan door naar de halve finale.