DONE DEAL: Thesker definitief terug in Enschede

DONE DEAL: Thesker definitief terug in Enschede

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 14 Juli 15:07
  • Menno
  • Bekeken: 4832
  • 0 Reacties

Stefan Thesker keert definitief terug bij FC Twente. De 25-jarige verdediger tekent voor de komende drie seizoenen bij de club. Het afgelopen half jaar kwam de speler over op huurbasis van SpVgg Greuther Fürth, maar de optie tot koop is gelukt.

“Ik ben heel blij dat ik kan blijven bij FC Twente", zo benadrukt Thesker. "Dat is altijd mijn intentie geweest. In het half jaar dat ik hier heb gespeeld heb ik ontzettend veel meegemaakt, ook op persoonlijk vlak. Het was fijn om maandag weer bij de selectie aan te sluiten. Met mijn ervaring wil ik bij FC Twente een leidersrol op me nemen.”

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met zijn komst."Hij heeft vorig seizoen laten zien centraal achterin en op de backpositie een aanwinst voor onze defensie te zijn. Stefan is wat mij betreft de verbeelding van FC Twente. Wat hem is overkomen, hoe hij daarmee is omgegaan en zich heeft teruggeknokt, staat symbool voor het FC Twente van nu.”


Bij Thesker werd afgelopen februari een tumor verwijderd en herstelde volledig. Mooiste moment was tegen AZ thuis, toen hij weer debuteerde en twee doelpunten voor zijn rekening nam. Thesker doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en maakte in 2010 de overstap naar Fortuna Sittard. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan in Duitsland bij een aantal clubs, waar het eindigde bij Greuther Fürth. We zijn blij dat hij terug is...Stefan Thesker!

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.