FC Twente zoekt huurspelers bij grote clubs

FC Twente zoekt huurspelers bij grote clubs

  • Bron: Voetbal International
  • Donderdag 14 Juli 14:41
  • Tom
  • Bekeken: 4464
  • 4 Reacties

FC Twente moet door de financiële problemen veel spelers verkopen. Daartegenover staat dat de club ook nieuwe spelers moet aantrekken, het liefst goedkopere opties. In dit geval kiest technisch directeur Ted van Leeuwen voor de optie huren. Het liefste bij een grotere club. 

 

Dat het voor sommige mensen raar klinkt dat FC Twente bij grotere clubs aan het zoeken is kan Van Leeuwen begrijpen, maar het zit anders in elkaar. 'We moeten het niet ingewikkelder maken dan het is, het gaat puur om het huren van enkele talentvolle jongens', stelt Van Leeuwen. 'Daar hebben de wat grotere clubs er over het algemeen wel genoeg van.' Ook moet FC Twente bij de KNVB om goedkeuring vragen mocht het gaan om een bedrag dat boven de vijftigduizend euro komt.

 

Voordat de club spelers kan aantrekken moeten er nog wel spelers worden verkocht. 'Er zal nu eerst financiële ruimte gemaakt moeten worden. Dat zou kunnen door de verkoop van Hakim Ziyech. Het kan snel gaan al is het niet aannemelijk dat hij deze week al gaat. De fase dat clubs denken hem goedkoop te kunnen oppikken is inmiddels voorbij. Ze hebben in de gaten dat we ons niet laten afschepen.' vertelt de technisch directeur.

 

Van Leeuwen geeft al wel aan enkele spelers op het oog te hebben mocht er toch die financiële ruimte zijn.  'Daar zit een vleugelspeler, een linksback en enkele middenvelders bij. Het is afhankelijk wat we nog kunnen krijgen, want door al het gedoe en de eerdere onzekerheid is onze eerste lijst met spelers inmiddels verdampt.'

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.