"Het was al mijn bedoeling om bij Twente te blijven"

"Het was al mijn bedoeling om bij Twente te blijven"

  • Bron:
  • Woensdag 13 Juli 18:29
  • Menno
  • Bekeken: 6820
  • 0 Reacties

Het kan nog niet van de daken geschreeuwd worden, maar het heeft er alle schijn van dat Stefan Thesker definitief FC Twente komt versterken. En daar is hij gelukkig heel blij mee, en wij ook!

“Het heeft wel een tijdje geduurd, maar het was al m’n bedoeling om bij Twente te blijven”, vertelt Thesker, die beseft dat het voortbestaan van de club aan een zijden draadje hing. “We gingen ervan uit dat het wel goed zou komen, dus we waren verrast door het bericht van de KNVB. Ook het kort geding werd niet gewonnen, maar ik ben blij dat alles alsnog is goedgekomen", vertelt de lange linkspoot.

Ook op persoonlijk privé gebied heeft Thesker veel meegemaakt naar eigen zeggen. "Je kunt in een half jaar niet méér ervaren dan ik heb ervaren”, meent hij. “Maar ik ben blij dat alles nu goed is. Ik hoop dat ik nu een rustige tijd bij Twente tegemoet ga. Ik heb vorige week nog een controle gehad en toen was alles in orde. Ik heb geen problemen meer en ik hoop ook dat dat zo blijft", aldus de positieve Thesker.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.