"Zuil liet de Superboeren van de slechtste kant zien"

"Zuil liet de Superboeren van de slechtste kant zien"

  • Bron: Voetbal International
  • Woensdag 13 Juli 15:37
  • Menno
  • Bekeken: 5520
  • 1 Reacties

Het waren bewogen weken voor het Nederlands betaalde voetbal, De Graafschap en vooral voor FC Twente. Maar afgelopen 17 juni kwam dan eindelijk goed nieuws en groen licht: ook aankomend seizoen mag de club uitkomen in de Eredivisie, tot blijdschap in Twente, en ergernis in vooral Doetinchem. De Superboeren hadden er niet op gerekend Jupiler League voetbal te moeten spelen aankomend seizoen, met als gevolg dat de club naar de rechter is gestapt. Dit viel niet heel goed bij de gemiddelde voetbalsupporter en analitici. Directrice Martine Zuil kreeg er van langs in het blad Voetbal International.

“Ze zijn sympathiek, werken hard en de sfeer is er geweldig”, schrijft Tom Knipping in het weekblad. “Maar Zuil liet in de rechtbank De Superboeren van hun slechtste kant zien. In plaats van met bewijzen te komen voor hun vermeende recht op een Eredivisie-plaats, volgde één lange tirade tegen FC Twente. De woorden Go, Ahead en Eagles vielen nul keer.”

De uitspraak van het kort geding is vrijdag aanstaande. De Graafschap heeft al een tijd geleden aangekondigd een bodemprocedure aan te spannen tegen de KNVB.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.