"Het heeft allemaal te maken met de blessure van Katsikas"

"Het heeft allemaal te maken met de blessure van Katsikas"

 • Bron: RTV Oost
 • Woensdag 13 Juli 14:46
 • Menno
 • Bekeken: 8572
 • 25 Reacties

FC Twente is druk bezig met het versterken van de selectie en er komt steeds meer structuur in. Alle veldpositities zijn bezet, op de linksbackpositie na. De club kijkt naar mogelijkheden en Goiorgos Katsikas mag hopen op een volgend verblijf in Enschede.

Met Stefan Thesker hebben de Tukkers al een linksbenige centrumverdediger in huis, maar daarmee is hij nog niet uit beeld. "Een dubbele bezetting is geen overbodige luxe", reageert trainer Rene Hake. "Katsikas zou vorig jaar basisspeler zijn, dus waarom zou dat nu anders zijn?"

"Het heeft allemaal te maken met de blessure van Katsikas, hij is er een jaar uitgeweest", vervolgt hij voor de camera's van RTV Oost. "Daarom traint-ie mee, om dat goed te kunnen beoordelen. Zijn ervaring kunnen we heel goed gebruiken, dus het zou een hele goede versterking kunnen zijn", aldus René Hake. 

Met deze Stefan Thesker, Peet bijen en Joachim Andersen beschikt Twente over drie centrale verdedigers. Mocht Katsikas weer worden aangetrokken is de kans gering dat ook Bruno Uvini aankomend seizoen nog in Enschede te bewonderen zal zijn. De rechtsbackpositie zal worden opgevuld door Jeroen van der Lely en Hidde ter Avest.

25 Reacties

25 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Gerrit van Plateringen
  Gerrit van Plateringen
  Gerrit van Plateringen
  13 July 2016

  Uvini natuurlijk. Betrekken in transfer met Ziyech naar Napoli! Uitstekend seizoen gedraaid, publiekslieveling en wil zelf graag blijven! Met die Griek moet je afwachten. Ik neem aan dat Jan van Halst ook deze mening is toegedaan.

 • Gert-Jan Meester
  Gert-Jan Meester
  Gert-Jan Meester
  13 July 2016

  Liefst beide, bij transfer van Ziyech naar Napoli, Uvini dan hier op aan, VD Lely en Bijen zijn nog veel te licht op Eredivisie niveau!

 • Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  13 July 2016

  Uvini. Niks tegen katsikas. Maar uvini vind ik de betere