Rene Hake: "Nog maar twee wedstrijden gehad met echte weerstand

Rene Hake: "Nog maar twee wedstrijden gehad met echte weerstand

  • Bron: RTV Oost
  • Woensdag 13 Juli 09:32
  • Menno
  • Bekeken: 3370
  • 0 Reacties

René Hake is met zijn ploeg op dit moment in het Duitse Herzlake een trainingskamp aan het afwerken. Veel ervaren spelers zijn weg (denk aan Cabral, Schilder, Uvini en Gutiérrez) en er moet hard gewerkt worden om een goede nieuwe selectie te realiseren. Het heeft inmiddels al wel Stefan Thesker definitief binnen en de aanvaller Reys, die overkomt van Club Brugge.

"Als we kijken naar fitheid gaat het prima", verteld Hake aan RTV Oost. "We gaan nu de vierde week in en al die vier weken heeft iedereen alles kunnen doen. Als we dat langs de schaal van vorig seizoen leggen is dat een grote vooruitgang."

De selectie is tot nu toe behoorlijk wat smaller dan vorig jaar. De echte ervaring mist nog een beetje. "Dat biedt ook wel weer de mogelijkheid voor de jonge jongens om zich te laten zien", aldus Hake. "Ze moeten ons overtuigen dat zij bij de eerste selectie horen."

Hake vindt het lastig aan te geven waar de groep staat qua niveau. "Dat is lastig om zomaar te beantwoorden. We hebben een jasje uit gedaan en nog maar twee wedstrijden gehad met echte weerstand. Het is de vraag of de groep die wij hebben klaar is voor 34 wedstrijden Eredivisie", legt Hake uit. "Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat je met 12 spelers geen heel Eredivisie-seizoen kunt spelen", besluit de trainer.

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.