"Er werd gisteren hard gewerkt voor de laatste formaliteiten"

"Er werd gisteren hard gewerkt voor de laatste formaliteiten"

  • Bron: Henk van Schuppen
  • Maandag 11 Juli 11:40
  • Menno
  • Bekeken: 5864
  • 0 Reacties

FC Twente zal in deze week vertrekken naar het Duitse Herzlake om op trainingskamp te gaan, en de kans is groot dat Stefan Thesker ook aanwezig zal zijn. Henk van Schuppen vertelt dat FC Twente de overgang op korte termijn wil afronden.

"Gisteravond werd hard gewerkt om de laatste formaliteiten rondom de definitieve opname van de Duitser in de selectie af te ronden", schrijft hij in de Tubantia. "Het is marginaal, maar met dat soort meevallers moet FC Twente het voorlopig even doen. De club heeft in deze lastige tijden veel meer om te koesteren. Wat dacht u van de eigen aanhang? De collectieve steun van de supporters, die nu al meer seizoenkaarten hebben gekocht dan vorig seizoen (16.000!). En de supportersdag, gisteren bij De Grolsch Veste", vertelt Van Schuppen.

"Een mooi initiatief van de 27 supportersverenigingen, onderdeel van de missie van de fans om met allerlei acties geld in te zamelen voor de club", vervolgt hij. "De teller staat inmiddels op bijna 60.000 euro. Met dank aan al die mensen met een hart voor de club. Onder wie steward Jan Ebelties, die gisteren doodleuk vertelde dat alle 350 stewards van FC Twente de eerste twee thuisduels voor niks werken. Het geld, toch al snel enige duizenden euro's, komt ten goede aan de club. Het is maar één voorbeeld van die unieke Twentse saamhorigheid, die misschien nog wel meer waard is dan het transferbedrag van Hakim Ziyech." 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.