Coach Real Betis complimenteert Gutierrez: "Meer controle op het middenveld"

Coach Real Betis complimenteert Gutierrez: "Meer controle op het middenveld"

  • Bron: Betis TV
  • Dinsdag 05 Juli 13:03
  • Joel
  • Bekeken: 3112
  • 0 Reacties

De transfer van Felipe Gutiérrez naar Real Betis lijkt vooralsnog niet definitief. Echter heeft Real Betis-coach Gustavo Poyet al grote plannen met de Chileense middenvelder.

 

Het spel van Gutiérrez viel enkele jaren geleden al op bij de Uruguayaanse oefenmeester. De middenvelder speelde destijds met Chili in een wedstrijd tegen Engeland op Wembley, waar ze met 2-0 wisten te winnen. "Engeland kwam gewoon niet aan de bal", vertelt Poyet bij Betis TV. "Felipe kwam het veld op als nummer negen. Dat zal ik nooit vergeten, want hij was helemaal geen nummer negen. Hij speelde als aanvallende middenvelder en kwam continu tussen de linies aan de bal."

 

Poyet vergelijkt Gutiérrez met de Fransman Jonas Martin, die vorige week Montpellier verliet voor een avontuur bij Real Betis. "Ik zou ze allebei kunnen laten spelen, dat een van de twee wat verder naar voren speelt en de ander meer als spelmaker van de verdediging. Zo krijgen we meer controle op het middenveld. Zeker met Dani Ceballos erbij", besluit hij.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.