Dinsdag start vrije verkoop seizoenskaarten

Dinsdag start vrije verkoop seizoenskaarten

 • Bron: FC Twente
 • Maandag 04 Juli 20:05
 • Job
 • Bekeken: 4714
 • 1 Reacties

FC Twente heeft op dit moment al ruim 15.000 seizoenskaarten verkocht voor komend seizoen, de nu al verkochte seizoenskaarthouders bestaat echter alleen uit verlengers en mensen die op de wachtlijst stonden. Aanstaande dinsdag start FC Twente met de vrije verkoop en kan dus iedereen een seizoenskaart aanschaffen.

 

Met de aanschaf van een seizoenskaart doe je als supporter jezelf én de club een groot plezier: je geniet namelijk op jaarbasis van zes Eredivisieduels gratis, u hebt voorrang op tickets bij uitwedstrijden, Europese duels en eventuele bekerduels (waaronder een eventuele finale), je ontvangt tevens tien procent korting in de fanshop en je hebt tot slot helemaal je eigen plek in de Grolsch Veste. De prijzen van de seizoenskaarten zijn ook dit seizoen niet in prijs verhoogd.

 

De vrije verkoop start dinsdagmorgen om 11.00 en iedereen kan dan zijn of haar eigen plek in de Grolsch Veste uitzoeken. 65+ of een kind van na 2004? Dan kan het zijn dat er een mooie aanbieding voor u ligt. Bestel uw seizoenskaart(en) en steun FC Twente! Kijk dus snel op www.fctwente.nl/seizoenskaart.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Herman Vincent
  Herman Vincent
  Herman Vincent
  04 July 2016

  Nog 7000 A10000 Erbij .KOM ER BIJ KOM ER BIJ