Ziyech zijn toekomst ligt in Duitsland

Ziyech zijn toekomst ligt in Duitsland

  • Bron: RTV Oost
  • Maandag 04 Juli 19:36
  • Job
  • Bekeken: 6920
  • 0 Reacties

FC Twente staat voor een drukke periode. De Tukkers moeten bouwen aan een vrijwel geheel nieuw elftal maar zitten nog altijd te wachten op uitgaande transfers.

 

Felipe Guiterrez lijkt op vrij korte termijn te verkassen naar Real Betis in de Primera Division en ook Hakim Ziyech staat op punt van vertrekken, de vraag blijft echter: waar naartoe?

 

RTV Oost clubwachter Tijmen van Wissing adviseert de Marokkaan naar de Bundesliga te gaan:  "Als ik hem advies mag geven zou ik zeggen: ga lekker naar de Bundesliga." begint hij.  "Daar kun je je als voetballer echt in de kijker spelen en ik denk dat een type-Ziyech daar zeker kan aarden. Zeker bij een club als Borussia Dortmund, dat ook een beetje wordt genoemd." (Naast o.a. Fenerbahce, red.)

 

"Maar ik denk eerst dat er wat moet gebeuren in de top van Europa voordat de subtoppers, waar ik Ziyech wel bij reken, in actie komen." Aldus Van Wissing.

 

Over de waarde van de middenvelder heeft de RTV Oost-journalist het ook nog even: "Zijn waarde ligt rond de tien miljoen."

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.