Van Halst: "Moeilijk puzzeltje moeten we passend maken"

Van Halst: "Moeilijk puzzeltje moeten we passend maken"

  • Bron: Voetbal International
  • Donderdag 30 Juni 18:59
  • Joel
  • Bekeken: 6436
  • 1 Reacties

Vorige week ontstond er opnieuw opschudding bij FC Twente. De financiers van de Enschedese club twijfelden over de bestuurlijke kwaliteiten van directeur Onno Jacobs en commissarissen Ton Heerts en Jan Schutrups. Jacobs kwam in januari mede door Jan van Halst terecht bij FC Twente, maar is inmiddels weer vertrokken. Van Halst kreeg een dubbelfunctie toegewezen als technisch en commercieel directeur.

 

Van Halst blikt terug op afgelopen week. "Ik zie dit niet somber, maar meer als een positieve ontwikkeling. We hebben eerst strijd moeten voeren met de KNVB, de rechtbank en de licentiecommissie. We wisten dat we vervolgens nog veel werk moesten verzetten, waaronder de zaak met de garantstellers. Het delen van kennis over wat er allemaal speelt doe je niet in twee dagen. Helemaal niet als er een storm overtrekt", besluit hij in gesprek met Voetbal International.

 

Volgens Van Halst is het nu de tijd dat de bestuurders elkaar moeten vinden. "Het is een moeilijk puzzeltje dat we passend moeten zien te maken. Deze week moeten nog wat plooien worden gladgestreken en dan kunnen we pas echt door. In tegenstelling tot de zaak met de KNVB heeft nu iedereen wél hetzelfde belang en dat is natuurlijk FC Twente."

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.